Tuntematon

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Tunnemylly
Olen tuntenut sen pyörivän sisälläni jo pitkään
Näen itsessäni uusia asioita
Kaikista en pidä
En ole sellainen ihminen
Epävarma
Mustasukkainen
Johtuuko se minusta
Vaiko sinusta
Oletko laukaissut käytöksen minussa
Vai ovatko ne aina olleet osa minua
Olet muuttunut
Vai minkäkö
En enää tiedä mitä tuntea
Kaikki pyörii ympyrää
Mikään ei etene
Rutiini
Tylsä sellainen
Kaipaan intohimoamme
Kosketuksiamme
Suudelmiamme
Muistako millaista oli kaksi vuotta sitten
Ne ajat tuntuvat pelkiltä muistoilta
Tällaistako elämäni tulee olemaan
Haluan enemmän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot