Pisto syvällä

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Onko syy minussa?
Vai vain sinussa?
Kysyn
Vastaat ettet tiedä
Yritän tuoda kipinän takaisin
Kaipaan sitä lämpöä ja läheisyyttä
Olet lähelläni mutta et silti kuitenkaan
Läheisyys
Sitä en ole kokenut pitkään aikaan
Miltä se tuntuu?
En enää muista
Vaikka yritän
Et halua minua siitä muistuttaa
Kuulen sanat päässäni
"Kyllä vielä saat"
Mutta mitään ei tapahdu
Olen kyllästynyt odottamaan
En tiedä kuinka kauan enää jaksan
Haluan sinut
Haluatko sinä minut?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot