Kuvittelen

Runoilija peterpanfly

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 15:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1964

Rakas tuuleni, myrskyksi jo muutu,
olen tässä, odottaen kosketustasi,
reunalla kaiken, kerrothan kuka olen,,,
 

Hymy vierailla kasvoilla
häivähdys eilisestä
veden pintaan silhuettini hetken heijastuu,

Hiipuu pois, yön varjot otteen saa.

Kaihoa hiljaisessa huoneessa
menneisiin roikkumaan taas jään
haparoivin askelin muotoaan yhä etsii,

Pakenen itseäni, luotas en milloinkaan.

Valuva sadepisara hiussuortuvallasi
ei rohkeutta olla ja koskettaa,

Hento suudelmani huulillasi
kai kuvittelen tämänkin,

Aamulla hehkuni ihollasi yhä tunnet.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää Syntymäpäivää,
Onnea
kaipaavin sanoin..

Upea.

yksinäinen olotila sa
mielen liitämään ja
tuo kauniita ajatuksia!!!

Syntymäpäivä Onnittelut

Kaunista kaunista..kaunis olkoon myös tänään syntymäpäiväsi..onnea :)

Niin äärettömän kaunista
ja todellisempaa kuin ollakaan vois

meidän toinen maailma

Lämpöiset synttärionnittelut
ja riemukkaan heleää kesää :)

Kuin jokaisessa kohtaamassani hymyssä olisi Hän, jokinen sade ja kostet hiukset nostaa mieleeni Hänen hiussuortuvnsa ja sen, miten siirsin suortuvia sateen kastelemilta poskilta ja silti olen yksin.

Kaunista muisteloa, halua elää kaikki uudelleen tässä ja nyt.

Noin koin herkän runosi Peter.
Ihanaa luettavaa vaikka toisaalta tulee surku mielialaasi ajatellen.

Kaikesta huolimtta, mitä parhainta syntymäpäivää ystäväni - olkoon kevääsi aurinkoinen ja rakkaudellinen.

Upea runo näin Joulunaikaankin luettuna.
Hyvää rauhallista Joulua!

Mestarisiveltimesi vedot
hurmaavat

ღ♥``````ღ♥``````ღ♥`````` ღ♥

Hyvää Syntymäpäivää, Onnea :)

ღ♥``````ღ♥``````ღ♥`````` ღ♥

Erittäin kaunis vaikkakin surumielinen runo.
Oikein Rauhallista ja Hyvää Pääsiäistä Sinullekkin.
T. Tepa

Hienoa maalailua tässä. Kovasti pidän!
Onnellista.

Kauneutta, intohimon muistelua.

Nyyyh, voi - luen uudelleen, ja uudelleen..
Wau, taas arkillesi sipsuttelin
ja saman lumon ja taian tunnen <3 :)
 

Käyttäjän kaikki runot