Odottaa

Runoilija peterpanfly

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 15:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1964

Rakas tuuleni, myrskyksi jo muutu,
olen tässä, odottaen kosketustasi,
reunalla kaiken, kerrothan kuka olen,,,
 

Minä voin sen tiedät
lumena sataa hiuksiin
olla ihan kuka vaan,
Aurinko ne katuun sulattaa.

Tuulelta kysyä suuntaa
epäillä samalla itseäni
johtaa ja sivusta katsoa,
Tiilimuurit väliltä puretaan.

Mustaa rautaa takoa
punaisena hetken hehkua
tuoda yöhön valoa,
Siipiesi suojaan taas pujahtaa.

Armoa pyytää anella
suudelmaasi odottaa
kujeillen ihoasi kulkea,
Maljakkoon kukat asettaa.

Olla kolikon kääntöpuoli
pöydänreunaa vieriä
kädestäsi kadota,
Viiniksi kai minut vaihdetaan.

Taas ne ovat sanoja
ikäväksi muuttua
etäisyyttä mitata,
Katse harhailee ja kaiken tahtoo uudestaan.

Minusta Sinuun kulkea
myös johon muut ei nää tuntea
sanoa vailla katkeruutta,

Odottaa, jos sydämeni tahdot palauttaa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eteerinen kiehtova runo odotuksesta. Ihania tuokiokuvia.
Hauskaa syntymäpäivää.

Tässä on tunnetta, kaipausta...
Ihana runo.

Eteerinen kiehtova runo odotuksesta. Ihania tuokiokuvia.
Hauskaa syntymäpäivää.

Tässä on tunnetta, kaipausta...
Ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot