Ajatuksia ja kohtaamisia

Runoilija peterpanfly

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 15:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1964

Rakas tuuleni, myrskyksi jo muutu,
olen tässä, odottaen kosketustasi,
reunalla kaiken, kerrothan kuka olen,,,
 

Ajatuksia,

Kadulla
kuluneella graniitilla
pientareella
kurkiauran äänissä,

Ääriviivat hennot, vahvasti sykkivän
katse lempeä, aistin sielunsa peloton
kosketus valon, menneen meren jään,

Sinä, vain Sinä,
minulle Unohtumaton.

Ja kohtaamisia,

Yön rajalla
riitteisen metsän sydämessä
aamun aroilla
tuulessa villin peltoni viljan
uomassa joen
kera myrskyn rakkautesi tuot,

rikkinäisen ehyeksi parsit pelkoni pois viet.

Kaikuina kalliosta ja henkeni huokaa
Toisilleen, toisiaan.

Sinulle Rakas, kai arvasitkin, minulta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkialla mukana, ajatuksissa
ja sydämessä missä kulkeekin.
Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot