Virta

Runoilija peterpanfly

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 15:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1964

Rakas tuuleni, myrskyksi jo muutu,
olen tässä, odottaen kosketustasi,
reunalla kaiken, kerrothan kuka olen,,,
 

Aamun askeleet
hämärän kosketuksessa,
yön tuulet
kuiskauksina vedessä.

Henki sisällämme
muotoaan etsii,
harhautuneet ajatuksemme
illuusiostaan herää.

Emme voi virtaa vastustaa,

Aika uomansa valitsee
sielut hetkissään hioo
hahmoksi palavan kiven,

Aavistavan Rakkauden.

Sinulle, kai arvasitkin, minulta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo
 

Käyttäjän kaikki runot