Jos

Runoilija peterpanfly

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 15:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1964

Rakas tuuleni, myrskyksi jo muutu,
olen tässä, odottaen kosketustasi,
reunalla kaiken, kerrothan kuka olen,,,
 

Me emme elä ajassa
on vain olemista
kasvamme maasta
perimämme on historia,

Ajatuksissamme luomme uutta
kivusta ja rakkaudesta
huomiselle annamme nimemme
pelkomme on olla liian hyvä,

Jos kuolemme tänään
ei elämämme pääty
tiemme vain etääntyvät
sanoina tuulen repimillä sivuilla,

Joki lahdelmaan yhtyy
se on vain olemista
kohtaamme uudessa valossa
se on jo Rakkautta.

Selite: 
fly higher,,,,,
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hyvä runo :)

Kaunis ja ihana on runosi.

Ajattomuuden kaunista
laulua, joka koskettaa syvältä,

kyyneliin asti~~

Valovyönä olemme
ajassa ja ikuisuudessa~~

kiitos*

Hyvää syksyn jatkoa

:))

Runosi sanoma on syvä suuri. Sitä on mietittävä, mietittävä moneen kertaan. Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot