Lumi

Runoilija Kuunkukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 14:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1972

Elämä on elämää.
 
Mustat puut
lumihunnun alla
piirtyvät niin selvästi
taivasta vasten...

Minä muistan sinut
joka hetki,
selvästi kuin olisit
yhä täällä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kaipaus ja surumielinen ikävä.
Hyvä, että lumi muistuttaa jostakin hyvästä ja ihanasta.
 

Käyttäjän kaikki runot