Maailman myrskyt

Runoilija Kuunkukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 14:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1972

Elämä on elämää.
 
Pitäisi olla vahvempi
Kuin teräs, taipumaton
Pitäisi olla vahvempi,
Kuin kallio, murtumaton

Mutta toisilla on hennot sulat,
siivet heikommat...
Oksansa ovat ohuet,
ne tuulessa taipuvat.

Mutta myrskyisellä merellä
voi teräskin taipua,
Jäävuorten edessä laivatkin
meren pohjaan vaipua

Ja aallot kallion kuluttaa
sen särmiä hioen,
niin ei ole vahva sittenkään
edes vahvin ihminen

Niin kaatuu korkeista korkein puu,
myrkytuulessa ryskyen
sen runko kuivuu ja kelottuu
Niin kuin aikanaan jokaisen

Sen rinnalla taipuvi vaivainen
tuo koivu pieni ja hentoinen
Se syleilee maata ja kumartaa
mutta tuulet ei sitä murtumaan saa.






 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimaannuttavaa kerrontaa, varmasti monet mietteisiin saa <3 
Kaunis runo. Hienoa pohdintaa kauniissa muodossa. 😊 Voimaannuttava vaikka herkkä. 
 

Käyttäjän kaikki runot