Onnen sepät

Runoilija Kuunkukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 14:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1972

Elämä on elämää.
 
On ihmisiä
jotka uskovat hallitsevansa elämäänsä,
olevansa oman onnensa seppiä.

He naurahtavat heikkoudelle,
hymähtävät epäonnisille,
kun heidän siivissään on vielä voimaa
eikä taivaskaan rajana!

Vanhemmat tietävät enemmän,
ne jotka ovat seisseet tuulta vasten
Nähneet runkonsa taipuvan,
lehtiensä tuulessa lentävän...

Miten paljon enemmän
vahvuutta on tarvittu
heikkoudessa,
silloin kun päivää ei erota yöstä
eikä valoa pimeydestä,
kun juuresi on revitty irti,
kukkasi varisseet
tämän maailman tuulisille rannoille.

Vanha mies, kumaraselkäinen
Nainen harmaahapsinen, koukkusorminen...
He ovat kauniita
kuin kuuran peittämä kukkaketo,
kuin kuolemasta versova elämä.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.
Puhuttelevan hieno runosi, pysäyttää ajatuksen äärelle. Kiitos runoilijalle!
 

Käyttäjän kaikki runot