Elämänliekki

Runoilija Kuunkukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 14:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1972

Elämä on elämää.
 
Elämänliekki
nuolee puuta,
tuhkaksi kuluttaa

Sydämen hehku,
elämänvoima,
sen voi kadottaa

Kaikella tällä
on tarkoitus
jos tahtoo sen ymmärtää...

Joka ei koskaan
kysyä tahdo,
vastausta ilman jää.








 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vuorovaikutus on erittäin tärkeätä maailmassa.
Mukava poljento runossa, sanoissakin sanomaa. Hyvää syntymäpäivää!
Kiitos! :)
 

Käyttäjän kaikki runot