Vanha vuosi

Runoilija Kuunkukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 14:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1972

Elämä on elämää.
 
Minä väsynyt ihminen
en jaksaisi maatani lakaista
luudallani luisella
haravallani harvalla

Vanhan vuoden raunioilla
hajonneilla, haljenneilla
Väsyneillä käsilläni
vanhoilla, vapisevilla.

Mitä vanha vuosi antoi,
mitä otti, mitä kantoi
selkäni kumarainen
taakan alla painunut?

Mitä uusi vuosi antaa?
Vieläkö eteenpäin elämä kantaa?
Pimeän maan ja roudan alta
elämä versoo kaikkialta.






 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana pojento ja riimitys
tosi kivasti luettava

Hyvin väsynyt pakerrus muuttuu uuteen toivoon
Hieno runo
 

Käyttäjän kaikki runot