Pihlajanmarjat

Runoilija Kuunkukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 14:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1972

Elämä on elämää.
 
Punaiset marjat
ovat kuin pisaroita hangella
Sydän vuotaa verta
pisaroi helminä lumeen

Hetken vielä
taivas on valoisa
Vaikka pilvet ovatkin
lumesta raskaat

Kaikki tämä valkeus
peittää alleen rumuuden
Nukuttaa uneen
kuolleen maailman

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavalla tavalla ajateltu. Hyvä mielikuvitus on tarpeen. 
 

Käyttäjän kaikki runot