Et periksi antaa saa

Runoilija Kuunkukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 14:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1972

Elämä on elämää.
 
Et periksi antaa saa,
vaikka jalkojen alla huojuu maa,
sua taivas kannattaa.

Et periksi antaa saa,
vaikka maailman meri kuohuaa
sua elämä kannattaa.

Et periksi antaa saa,
sillä yö on pimein vain hetkeä ennen
kun aamu sarastaa...



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaan, koskaan ei pidä antaa periksi!
Hieno runo! Olen nyt muutaman viikon lukenut tätä silloin tällöin voimarunona ja lohtuna. 
Oho. Löytyipä helmi. Hieno. 
 

Käyttäjän kaikki runot