Unihevoset

Runoilija Kuunkukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.10.2009
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 14:40

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1972

Elämä on elämää.
 
Unihevoseni,
synkimmän yön ystäväni,
Haavehevoseni,
taivaan valaiseva tähteni.

Sinä kuljetat minua yön halki,
pilvien päällä,
kattojen yli.

Unihevoseni,
taivaan valkoinen varsani
Haavehevoseni,
utuisen harmaa hiirakkoni...

Sinä kannat minua
läpi yön, pimeydestä valoon
Aamunsarastukseen,
aamunkajoon.

Aamunkajossa
kylpee varsa,
palomino
kultaharja.
Kylpee valossa auringon
niityllä kasteisella.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Unihevoset kuulostavat todella hyvältä <3
Ihana runo!
 

Käyttäjän kaikki runot