Something in me

Runoilija 7b2f5b933983c908cc912dc8f5491144

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.2.2019 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
   Hei sinä siellä
kuuletko
     oletko osa minua
  vai heräjätkö aina vain
 kun promillet virtaavat veressäni

Oletko kanssani
   kuin korvassa suriseva
kärpänen
      kuin roska pöydällä
  kuin tuhkaa olkapäälläni

Vai oletko unohtunut seteli
  taskussani
avaamaton pullo kaapissani
  hiusteni oikea väri
ottamassa minua valtaansa

  Ottaisinko sinut avosylin vastaan
hymyillen
     käyttäisin,
        joisin,
    antaisin vallata

Vai huitoisinko pois
    pyyhkisin lattialle
  ravistelisin irti itsestäni

   itseni.
Selite: 
Olenko monta persoonaa ja eri elämää, vai kokonainen mutta silti hajallani, yltympäriinsä lojuva mikälie.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot