Toivoton

Runoilija 7b2f5b933983c908cc912dc8f5491144

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.2.2019 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
    Näinä päivinä
  en saa päätäni selväksi.
En raittiilla ulkoilmalla
                  yksinololla
                      en edes seurassa
en juomalla
   enkä varsinkaan selvinpäin.

Syytä en tiedä
   mutta ehkä
olen kadottanut itseni.

Tehnyt kaiken aina muiden vuoksi
     ajatellut heidän tunteitaan
ja silti tuntuu että se ei ole tarpeeksi.

     Kuulisinko minä
   jos huutaisin jossain
huutaisin vain tarpeeksi kovaa...
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot