hyvä näin

Runoilija 7b2f5b933983c908cc912dc8f5491144

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.2.2019 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ei se ole inhoa
     välinpitämättömyyttä
eikä minkäänlaista leikkiä

jos välillä käännän kasvoni
   sammuttaakseni silmistäni sen
 minkä jo sokeakin osaisi lukea
       ettet sinä vain
  tekisi siitä liian totta.

   Minä pelkään
että heittäytyessäni tuohon
  tunteiden liekkimereen
minusta tulisi jotain pientä
 joka läpikuultuu rinnallasi
   joka unohtaa miltä tuntuu elää.

Ota minut särkyneenä
  ota villinä ja vauhkoontuneena
juokse vierelläni

mutta älä ala
   minua kokoamaan
 älä muuta valmiiksi kuvaksi vierellesi

älä kehystä, vangiksi ota
  sillä silloin minä en enää koskaan ole sinun.
Selite: 
pitkästä aikaa, eikä mikään ole muuttunut matkan varrella helpommaksi. korkeintaan päin vastoin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus toinen ihminen voi tehdä, ainakin yrittää - Sinusta/minusta häkkilinnun!
Ja se se on VÄÄRIN.
Hivelevä on runosi lukijan lukea,
valloittaa jokainen sanasi, ja lukija kuin unohtuu lauseidesi ääreen.
Kiitos!

let me dance, be wild and free..

hienosti kirjoitettu runo. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot