rakkaalleni

Runoilija 7b2f5b933983c908cc912dc8f5491144

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.2.2019 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minun tulisi pärjäillä myös yksin
huolehtia itsestänikin

olisihan se oikein
    helpointa
              ja vaaratonta
seuratta seistä uhmakkaana
     tuulta vasten
  kädet nyrkissä
             hymyilemättä.

Mutta näinä päivinä
    kuljenkin rentona
hieman haahuillen
   ajatellen;

miten mukavaa on
 kun laitat minulle aamiaista
  kun pitelet sylissäsi
   kun nauraen kerrot
    mittaamattattomasta rakkaudestasi
     kun illoin, tai joskus aamullakin
silität minut uneen.

Kun sipaisen hiukset
      korvani taakse
tunnen sinun kätesi
  ja näen sinun hiuksesi

hymynkare huulillani.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot