Tosiasioiden hyväksyminen

Runoilija 7b2f5b933983c908cc912dc8f5491144

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.2.2019 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ota minut aina
ja särkyneenäkin
ihan palasina

ota, ole kiltti

ota rakkaus ja rakkaudettomuus
  ota tulikuuma leiskuva
    kirkkaanpunainen

ota mitäänsanomaton aamuilmeeni
  paljaat kasvoni
käsiesi väliin ja suutele

pidä minut elossa
pidä kokonaisena

kun huojun ja hoiperran
  käsilläsi nosta
    otsasi paina vasten poskea
      sielusi kiedo minuun
ja anna heittelehtiä

ota jokainen askel
  vaikeimman tanssin
yhtä aikaa
   minun kanssani

meidät on tehty samoista tunteista
 ja meidän silmämme
ovat aina tuikkineet samaan tahtiin

hämmästellen, onnellisena
pidän kädestäsi
päästämättä koskaan
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot