Haaveeni

Runoilija 7b2f5b933983c908cc912dc8f5491144

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.2.2019 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä rakastan ääntäsi
kun naurat tai innostut
kun hermostut tai intät
kun puhut vakavia
tai lasket leikkiä
kun ujostelet
 kun kuiskaat jotain kaunista
  kun kerrot kuinka paljon minua haluaisit.

Minä rakastan silmiäsi
 kauniin värisiä
kun katselet minua
 tai mitä vain.

Minä rakastan intohimoasi
  elämään
tapaasi suhtautua asioihin
 nauttia hetkistä
  iloita pienistä
   tuntea itsesi ja ymmärtää
     hyväksyä se kaikki
      ja haluasi tulla paremmaksi.
Kuin myös leikkisyyttäsi
   luovuuttasi
ja kykyä olla ottamatta
  kaikkea liian vakavasti.

Minä rakastan
      pehmeitä huuliasi
     karheita käsiäsi
           omillani,
           ihollani...

Mutta tuskin minä koskaan Sinua osaisin rakastaa.
Selite: 
Joskus ainoat elämän arvoiset hetket eletään oman pään sisällä, vaikka mitään niistä ei soisi tapahtuvan todellisuudessa. Kaikkia toiveita ei ole tarkoitettu toteutuviksi...
Kategoria: 
 

Kommentit

Iski ihan kympillä meikäläiseen tämä runo. Loistava. Veti melkein sanattomaksi :)

Aivan ihana..
Hienosti puettu sanoilla.
Samanlainen olo miulla tällä hetkellä..

 

Käyttäjän kaikki runot