Kalat

Runoilija 7b2f5b933983c908cc912dc8f5491144

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.2.2019 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä nukut

paikallasi
  peitto korville vedettynä
sinä hengität
ja sydämesi lyö

ehkä uneksit
  ehkä pyörität mietteitä päässäsi
    ehkä henkeäsi pidätellen
odotat minua viereesi

Minä valvon

olen enemmän hereillä kuin koskaan
vellon kuin valtameri
aaltoilen laidasta laitaan
tyynnyn,
  ja saan taas tornadon aikaan.

Ja minäkö pyytäisin sinua surffilautailemaan?

ehkä pyydystät pikkukaloja
  ehkä seuraat kaukaiselta rannalta aaltojen pauhua
    ehkä olet vain juuttunut verkkoon.

Myrskyn silmässä sanotaan
olevan rauhallista.

Olisitko sinä minun ankkurini.
Selite: 
Ujo rakkaudentunnustus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!
 

Käyttäjän kaikki runot