Livia

Runoilija Nimessun

Kun huuliltani
ei lentäisi
unelmia
enää,

ja unohtaisin
päivät,
unohtaisin
yöt,

mihin ne
katoaisivat,

jos vain minä
muistan ne?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo!

Ei taida kukaan tietää vastausta kysymykseesi tähän.

Hyvä, että edes on yksi, joka muistaa jotakin ;)
 

Käyttäjän kaikki runot