Karman laki

Runoilija Nimessun

Joka toiselle
kuoppaa kaivaa
se toiselle
kuoppaa kaivaa

ja sillä sipuli.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaiselle pitää kaivaa kuoppa, eikä vain jokatoiselle!
 

Käyttäjän kaikki runot