Pidä kiinni.

Runoilija retiisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen retiisi täällä kirjottelee mitä millonkin. Elämä heittelee, mutta kai maailma pitää huolen omistaan. "Syvimmät tunteet kätkeytyvät kauimmaksi sanomattomien sanojen taakse" -Kirjasta Sinä ja Minä ikuisesti-
 

Sä olet niin lämmin ja turvallinen
Mä haluan uskoa ettet sä ikinä satuttais mua
Sä tunnut niin oikealta-voitko sä olla väärä?
Mä olen ihan hulluna suhun
se on todella pelottavaa

Haluan olla järkevä, jotta minua ei satu
se on vaan erittäin vaikeaa enää tässä vaiheessa
kun tämä on jo MELKEIN rakkautta

Pidä mua tiukasti sun sylissä nyt
ollaan tässä aamuun asti
millään muulla ei ole merkitystä

"Tollasta tyttöö vois vaikka rakastaakin"
Rakasta mua
Rakasta mua

Pidä mut sun sylissä aamuun asti

Selite: 
Tästä ehkä on turhaa sanoa enempää =).
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot