Neiti Täydellinen

Runoilija retiisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen retiisi täällä kirjottelee mitä millonkin. Elämä heittelee, mutta kai maailma pitää huolen omistaan. "Syvimmät tunteet kätkeytyvät kauimmaksi sanomattomien sanojen taakse" -Kirjasta Sinä ja Minä ikuisesti-
 

Mä olen niin täydellinen
Mun elämä on täydellistä

Haha, eipä ole ollut pitkään aikaan

Tajuatko, kuinka paljon oikeesti oon
tehny töitä sen eteen, että kelpaisin?
Mulle itsellenikään ei enää mikään riitä

Mutta nyt sä voit olla tyytyväinen;
sulla on rakkautta ja mulla ei
Sulla ei oo enää mitään syytä olla kateellinen
Sillä sä olet jollekulle maailman tärkein.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot