Kelluntaa.

Runoilija retiisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen retiisi täällä kirjottelee mitä millonkin. Elämä heittelee, mutta kai maailma pitää huolen omistaan. "Syvimmät tunteet kätkeytyvät kauimmaksi sanomattomien sanojen taakse" -Kirjasta Sinä ja Minä ikuisesti-
 

Sä tulit mun elämään hiipien
Pian tajusin sun olevan siinä
Kunpa vaan tajuaisin missä itse olen

Mä kellun

Välillä aallot lyö mut lujaa kohti pohjaa
Toisinaan laineet kuljettaa mua hiljalleen

Mä kellun ilman päämäärää
Vapaus ahdistaa
En tahdo upota

Sä olet siinä lähellä
Oo mun ankkuri ja pysäytä mut

Selite: 
Elämä tuntuu hyvin sekavalta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot