Syksy

Runoilija retiisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen retiisi täällä kirjottelee mitä millonkin. Elämä heittelee, mutta kai maailma pitää huolen omistaan. "Syvimmät tunteet kätkeytyvät kauimmaksi sanomattomien sanojen taakse" -Kirjasta Sinä ja Minä ikuisesti-
 

Syksy on tullut niin kuin aina ennenkin
silti muistan vain meidän yhteiset syksyt
sun lämpimän kosketuksen
ja maailman parhaan tunteen
mä kelpasin juuri omana itsenäni

Nyt mä elän vaan meidän yhteisistä muistoista
mietin, miltä ne muistot sun mielessä näyttää
ajatteletko sä ikinä mua, kaipaatko mua?

"Meistä" on jo kauan aikaa
se oli sun päätös
mä en vaan pysty unohtamaan sua
vaikka kuinka muuta esitän

Sä jätit mun sydämeen tyhjiön,
jota kukaan muu ei voi täyttää

Mä kaipaan sua edelleen joka päivä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

juri tolta minustakin vielä vähän aikaa sitten tuntui. onneksi nyt on hellitänyt. sinulla, retiisi, on kohtalon hassusta oikusta, ollut suuri vaikutus elämääni. sinun runojesi kautta. kohtalon hassusta oikusta.

 

Käyttäjän kaikki runot