Naiivi

Runoilija retiisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen retiisi täällä kirjottelee mitä millonkin. Elämä heittelee, mutta kai maailma pitää huolen omistaan. "Syvimmät tunteet kätkeytyvät kauimmaksi sanomattomien sanojen taakse" -Kirjasta Sinä ja Minä ikuisesti-
 

Elämä tuntuu oudolta
kaikki on niin erilaista kun ennen
et ole enää rinnallani

Kun sanoit ettet halua enää olla minun
luulin sen olevan maailmanloppu
olit tärkeintä maailmassani niin kauan
olisin tehnyt mitä vain puolestasi

Nyt tunnen itseni vain typeräksi
miksi en nähnyt sinun olevan onneton?
miksi todella uskoin yhteiseen tulevaisuuteen?

Elämäsi muuttui, sinä muutuit
minä jäin paikoilleni
en tuntenut sinua enää

Kuljimme yhdessä pitkän matkan
sinä kasvoit irti minusta

Missä kuljet nyt?

Selite: 
Pitkän suhteen jälkeen ero tulee yllättäen, sitä on vaikeaa käsittää, varsinkin kun luulee itse kaiken olevan hyvin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot