Mahdottomuus

Runoilija retiisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen retiisi täällä kirjottelee mitä millonkin. Elämä heittelee, mutta kai maailma pitää huolen omistaan. "Syvimmät tunteet kätkeytyvät kauimmaksi sanomattomien sanojen taakse" -Kirjasta Sinä ja Minä ikuisesti-
 

Miten voi olla että
ihminen, jonka on tuntenut viikon
tuntuu paljon läheisemmältä ja oikeammalta
kuin ihminen
jonka on tuntenut monia vuosia?

Miten voin rakastaa sinua
vaikka asut toisella puolella maailmaa
elät täysin eri kulttuurissa kuin minä
puhut eri kieltä kuin minä?

Tämä rakkaus on puhdasta rakkautta
Minun on saatava nähdä sinut uudelleen

Onko tämä mahdotonta?

Selite: 
Elämän mullistavan kokemuksen jälkeen <3.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, hienoa oivallusta, herkkää kertomista<33upeaa..Kiitos muuten kommentista

awww. samoja juttuja olen miettinyt.
tämä on söde.

 

Käyttäjän kaikki runot