I love you

Runoilija Kärppäholisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet siinä vierelläni ihan hiljaa,
kuiskaan korvaasi ne kolme sanaa,
ne sanat saavat sinut hymyilemään,
tulet lähemmäksi,
painat huulesi huulilleni,
on niin ihana olla kanssasi.

Selite: 
i love you <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanahhh!

Uih! Ihanah <3

Ihastuttavan herkkää.

oi miten söpö runonen :)

herkkä rakkauden runo.

Ihanahhh!

Uih! Ihanah <3

Ihastuttavan herkkää.

oi miten söpö runonen :)

herkkä rakkauden runo.

 

Käyttäjän kaikki runot