Meri

Runoilija Kärppäholisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se lainehtii,
se kuohuu,
se itkee,
se vie mukanaan,
se tietää kaiken tästä maailmasta,
meri, se niin suuri ja pelottava,
mutta niin kaunis ja hohtava... Meri.

Selite: 
tämmönen vaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot