Nimetön

Runoilija Kärppäholisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus en tiedä mitä sanoa sulle,
en varsinkaan silloin,
kun kehut minua.

Rakastan sinua,
sinun ei tarvitse aina minua kehua,
riittää kun olet siinä vierelläni
ja rakastat.

sun rakkaus on parasta,
mitä mulla on koskaan ollu.

Oot ihanin kaikist.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot