Isä

Runoilija Kärppäholisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isä,uskon että sun on parempi olla siellä,
missä sä nyt olet,
mutta en voi sille mitään,
etten voi vieläkään hyväksyä sitä,
että olet poissa,
kun ajattelenkin sitä etten sua koskaan enää nää,
se ajatus saa kyyneleet vuotamaan pitkin poskia,
olit minulle niin rakas ja oot edelleen,
ehkä me vielä yhtämatkaa taas joskus kuljetaan,
koitan elää tän minun elämän loppuun isä,
vaikka se välillä on niin vaikeaa ilman sinua,
jos näet mummon ja muut rakkaani siellä missä olet,
niin kerro heille että rakastan heitä nyt ja ikuisesti.
isä,olit maailman paras isä,
rakastan sinua,älä syytä itseäsi mistään,
toivottavasti olet onnellinen siellä,
en tule koskaan unohtaa sua isä rakas.

Oot aina mukana muistoissa <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot