Miksi?

Runoilija Kärppäholisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi teen aina kaiken väärin?

En tarkoittanut mitään niistä sanoista,
mitä sanoin sinulle,mulla vaan on vaan ollut niin
hiton rankkaa:Monet kuolemat olen joutunut käymään lävitte,mutta mä toivon että me voitas jatkaa
niin kuin ennenkin,koska sä oot ystävä,
jota mä rakastan niin paljon,
jaksta aina kuunnella ja lohduttaa.
Oot tyttö täyttä kultaa,
sua en tahdo koskaan menettää,
pidän susta kiinni enkä koskaan irrota.<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot