Kuljen

Runoilija Kärppäholisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen teillä tietämättömillä,
katson ylös,
näen kuun, taivaan ja tähdet.
mitä teen jos sinä lähdet?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot