Rakastan sinua

Runoilija Kärppäholisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin ennen,
että en tuu saamaan ketään,
että olisin aina yksin,
mutta sitten tutustuin sinuun,
se oli yks elämäni ihanimmista päivistä,
niin me tutustuttiin,
ihastuttiin
ja viimein rakastuttiin.
Olet aivan ihana,
jaksat kuunnella
ja auttaa,
kuivaat kyyneleeni,
halaat ja suutelet,
osaat lohduttaa,
en tahdo sua koskaan menettää,
ei meitä voi mikään erottaa.

I love youu <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aww.. Miten sulonen, ja ihana runo..<3
Ihana asia, kun löytää jonkun josta pitää kiinne, ja rakastua oikein kunnolla. <3

 

Käyttäjän kaikki runot