Neljä vuotta

Runoilija Kärppäholisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä on nyt tasan neljä vuotta,
kun jätit tämän maailman,
mä mietin sua joka päivä,
uniinikin sä tulet,
voi kumpa voisin sua vielä kerran halata
ja kertoa kuinka paljon rakastan sua,
mutta uskon että sä tiedät sen,
sä olit mulle todella rakas
ja oot edelleen,
sä jaksoit aina mua lohduttaa,
löysit aina ne oikeat sanat,
mutta et ole enää täällä mua lohduttamassa,
se ajatus saa mut aina itkemään,
"Miks isän piti kuolla?" - niin sitä mietin usein,
vaikka tiedän, etten osaa siihen vastata,
mutta mä toivon, että sun on parempi olla siellä,
missä nyt sitten ikinä oletkaan,
mä tuun muistaa meidän yhteiset hetken aina,
sillä kukaan ei voi niitä multa pois ottaa,
ei koskaan..

Selite: 
i miss you dad.<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot