Alku

Runoilija värivalot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon kai vähän kausirunoilija.
 

Mustelmia polvissa
kieli kuivuu kiinni kitalakeen
ja musiikin rytmi aiheuttaa
läikähdyksiä

opin eilen että tuuli kuljettaa kirsikankukkia viisi senttimetriä sekunnissa

Päässä tyhjyys
sarveiskalvojen takana vilisee elokuva
jonka mieli kuvittaa mustavalkoiseksi
välillä häivähdys oranssia, tai ehkä punertavaa

en muista enkä halua

Ja aamuyön mustassa loisteessa havahdun
ohi ajavan auton etuvaloihin
pieni pilkahdus silmiäsärkevän keltaista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Meillä on aina uusi alku edessä.
Sitä on kyllä pirun vaikea joskus muistaa, tajuta saatikka ymmärtää.
Tässä kuvaat erään alun.
Risteys on tärkeä paikka, kieli kuivana valitsee uuden alun, pää tyhjänä - onneksi! - valmis havahtumaan.
Voin suositella;
Anthony de Mello HAVAHTUMINEN-kirjaa.

Pakko pitää näistä riveistä.

Mielipiteeni on:Hyvä runo olet tehnyt sinä.

 

Käyttäjän kaikki runot