Kaikki on kuin hidastettua

Runoilija värivalot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon kai vähän kausirunoilija.
 

Hetki sitten jäin paikoilleni seisomaan
havahduin keskeltä katua, päässäni yksi kysymys

Millaista on olla elossa ?

Unohdatko sinä koskaan
miksi arki on täynnä rutiineja ja
teräviä reunoja
kaavakkeita ja musteisia sormenjälkiä

kun aika ja avaruus kulkevat käsikädessä
jään itsekin galaksin reunalle liftaamaan
mutta ei minulla ole kuin
nyrkkiin puristettu psyyke.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavasti nidot tarinan runoosi

Tälläisistä runoista pidän, arkista, kipua, monitulkinnallisia lauseita.

 

Käyttäjän kaikki runot