Keuhkotkin kristallisoituu

Runoilija värivalot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon kai vähän kausirunoilija.
 


sinä siirsit hikiset ja takkuiset hiukset pois
naamaltani
kultaisin

tämä on todellisuus
jonka minusta löydät ja jota
pidin piilossa

liian kauan, ehkä sitten ymmärrät
että olen kiinni pienissä hetkissä

muuten ihan vain hukassa

ehkä et halua huomata, että taas tänään
istuin tunnin parvekkeella enkä palellut
tuijotin lumiseen maahan
kengänjälkiäsi, matkalla poispäin

minussa piilevä hulluus sinussa
välinpitämättömyys

mutta silti rakastan jokaista
kun sydän juoksee kilpaa basson kanssa
ja minulta loppuu happi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

en oikeestaan tarvinnut kun otsikon, ja tiesin että rakastuin

Elämän makuinen runo.
Tunnetta joka ottaa lukijan valtaansa.

Paljon kaipausta runossasi,
paljon myös rakkautta.
Hyvin sommiteltu runo
josta tykkäsin.

mieletön. Aivan mieletön.

 

Käyttäjän kaikki runot