1

Runoilija värivalot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon kai vähän kausirunoilija.
 

muistilappuja kauppalistoja
sadan euron aurinkolasit ja hybridiauto
kirjoita itsellesi ylös ettet unohda:
muista hakea sielu pesulasta

siinä missä muut menee eteenpäin
minä kävelen ympyrää
ymmärrän
unohdan ja hukkaan

käynnistä systeemisi uudestaan, vaihda se
uudempaan
ja olet niin helvetin vapaa ja itsenäinen
itsekäs ihminen

primitiivistä elämässä on enää uloshengitys
korvaa se ideologialla
kabbalah, zumba ja cappuchino

sinä olet uuden ajan loppuasukas.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot