A Nice Little Place

Runoilija värivalot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon kai vähän kausirunoilija.
 

Olisin kaunis
maaperästä muovattu ja kasteessa kasvanut
metsänhenki

Mutta olen vankina betonineliössä,
kahdeksasta neljään ja sitä rataa
ihmisten keskellä ikuisesti

Stimulantteja, psykedeelejä
hitaita, nopeita
ja aidoimmat hetket on vain aistiharhoja

Vaarallisia sivuvaikutuksia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot