Naurattaa ja itkettää

Runoilija värivalot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon kai vähän kausirunoilija.
 

Ota yksi aamulla, toinen illalla
sivuvaikutuksia ovat hidastunut hengitys ja
tunnemaailman surkastuminen
kylmät kädet sekä
erittäin huono arviointikyky

olisin minä sinutkin jättänyt kokeilematta
vähänkuin kaupan hyllyyn seisomaan,
parasta ennen

mutta kai se on vain tapana, että avaan suuni

väärään aikaan
sinä minun housunnappini
ja hetken ollaan niin lähekkäin, katsotaan silmiin ja
hymyillään
vaikkakin vain toisella suupielellä

minä ammennan itseeni
epätoivoa ja kitkerää ruohonhajua
nuuskin salaa paidankauluksia
ennenkuin tukistan sinua kaksin käsin

tänään laitoin peilin edessä huulipunaa
enkä pessyt eilisiä meikkejä
painelin sormellani mustelmia reisissä

koska kipu, se on niin kivaa ja olen taas elossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monenlaista tunnetta runossasi,
ja elämän halua kipujenkin keskellä.
Tykkäsin runostasi.

tekstistä välittyy paljon erilaisia tunnetiloja, eikä välttämättä niitä kaikkein mukavimpia.

onko olemassa sellaista kuin väärä aika? jos olisikin vain aika. "she should not lock the open door, runawayrunawayrunaway..." niin, aina ei kylläkään osaa valita kaikkein viisaimmin.

Pidin housunnapeista, kivusta, hyvistä kielikuvista ja paidankauluksista. Kun tuntee, tietää elävänsä.

Kivusta tuntee olevansa elossa, viimeinen lause niin totta. Tämä käy tunteet äärilaidasta toiseen, paljon tarttumapintaa.

No niin.
Olet runoillut, mikä ilahduttaa minua!!
Kunpa osaisin sanoa jotain viisasta - vaan sanon sen minkä tunnen;
heti runon alku kolahtaa lujaa, eikä jatkokaan saa putoamaan kärryiltä tätä lukijaa.
Loppu sitten; huikaiseva!
Vahvaa on tunnemaailmasi, ja ylen voimakasta tekstisi. Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot