Kävellä

Runoilija Augie

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varo piikkejä rakkauden mustan ruusun, sieluasi ainoastaan ne repivät.
 

Kävellä läpi hiljentyneen
lasten leikkitarhan
labyrintin,
johon muulloin eksyisimme heti
uppoaisin juoksuhiekkaan
ne minulle tekisivät aamulla muistomerkin
rapakakuista

Kävellä ohi hautausmaan
mustat hatut (päissään)
kantajat,
kuuntelevat kirkonkelloja
tiedän,
silti mukavampi katsella koivujen kylkiä
jonain päivänä sitten

Kävellä polkua
keskellä pensaikon,
sademetsän
kuulen närkästyneet tuhatjalkaiset
ne katoavat alle käpristyneiden lehtien
hiljennän,
ja pyydän niiltä anteeksi

Hiljalleen
askel askeleelta kohosin
takkini ripustin koivun latvaan
kengät heitin kerrostalon katolle
pilvet pursuivat varpaideni välistä
kuunvalon kosteuden
nuolaisin kädeltäni
aurinkotuuli lakaisi minut avaruuteen

Kävellä, ja pysähtyä
sinun ikkunasi alle
kotiini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten Hienon Tunteen/Tunnelman olet saanut runoosi vangittua. Runon edetessä lukija jää jo malttamattomana odottamaan mitä seuraavaksi...
Ja lopuksi... Tulla Kotiin, Perille.

Tosi Hieno.
Tämän sivuston helmiä.

Miten Hienon Tunteen/Tunnelman olet saanut runoosi vangittua. Runon edetessä lukija jää jo malttamattomana odottamaan mitä seuraavaksi...
Ja lopuksi... Tulla Kotiin, Perille.

Tosi Hieno.
Tämän sivuston helmiä.

 

Käyttäjän kaikki runot