Nimetön

Runoilija Augie

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varo piikkejä rakkauden mustan ruusun, sieluasi ainoastaan ne repivät.
 

Lopetin raatojen nokkimisen
jos nokinkin
omaa lihaani näykin

Rikoin nokkimisjärjestyksen
ei ole enää oksaa
jolta itseni tiputtaisin

Yritän katsoa yli ihmisaavikon
rattaiden
ne antavat niiden rusentaa linnunluut

En väitä, että lennän
lepatan enemmänkin
linnuntietä Lauttasaaresta Lasnamäkeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot