Marcus Aurelius

Runoilija Augie

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varo piikkejä rakkauden mustan ruusun, sieluasi ainoastaan ne repivät.
 

Kas, kuningas
tai kuningatar, who cares
Yrjö mikälie, Lear, Angmarin noitavaltias
Sadetta odotin Roomassa,
jotta sinua tervehtisin
kuin humalainen Brodsky
ja mietin vuokraisinko dalmatialaisen
mutta tupakoimaan en enää ryhdy.

Kultaisia eivät ole etelän yöt
vaan pronssia
ja pidän mielessä kuinka nopeasti asiat
ajelehtivat ohi
ilo ja surukin
En minä ole ruhtinas
mutta ruhtinas asuu minussa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot