Uimahyppy

Runoilija Augie

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varo piikkejä rakkauden mustan ruusun, sieluasi ainoastaan ne repivät.
 

Kolmella voltilla kerien
sukelsin altaaseen,
jonka vihreä vesi seisoo
ja kakkulani valahtivat kaulaan

Luoja,
jokin ikikylmä kiertyy nilkkani ympärille
ja se kynsii
ja se kopeloi
se ankkuroi
minut altaan pohjaan

Totta, kaakelit ovat kultaa
ne peittyvät hopeisen limaharson alle
eikä täällä ole helppoa elää, ei hengittää
näkymätön käsi kerää helmet niiden kalastajalle

Potkin ja poljin itseni viimein pinnalle
polvilleni nousin
kävelin veden päällä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot