Valkovuokot parketilla

Runoilija Augie

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varo piikkejä rakkauden mustan ruusun, sieluasi ainoastaan ne repivät.
 

Neljännen lautasen lennettyä
menemään
ei, ainoastaan se ei osunut minuun vaan seinään
(heitit ohi)
ja tätäkin ennen
vesien vasta lämmetessä
olin varpaani jo varovasti asetellut posliininpalasille

Valkovuokot parketilla

En silloin poiminut niitä
mutta perkeleet ja piikikkäät sanat
potkin sängyn alle
pesin jalkapohjani
yritin nauraa naapurini kanssa
taitaa tulla ukkonen, se sanoi taivaalle
minä katsoin kelloani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot