Hiekkapohja

Runoilija Augie

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varo piikkejä rakkauden mustan ruusun, sieluasi ainoastaan ne repivät.
 

Istuin iltasella
lasillisella
Belgrano Avenidalla
ja rommini
siinä silmieni edessä muuttui hiekaksi

Vegasissa krupieeri
John Silver, bukkaneeri
puhumatta
työnsi pelimerkit eteeni
ja tarttuessani niihin,
ne kädessäni muuttuivat hiekaksi

Katselin tulitikun valossa kuvaasi
tikkuja, onneksi
oli vain muutama
ja pelkäsin, että sinä
siinä pimeässä muuttuisit hiekaksi

Kotonani, minä
käänsin taskuni nurin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot